Grab the widget  IWeb Gator

Sabtu, 2 November 2013

PRK SUNGAI LIMAU

Pada tanggal 4.11.2013 sejarah bakal tercipta di Dun Sungai Limau apabila akan berlaku PRK apabila penyandang iaitu Armarhum Ust Azizan Razak kembali ke Rahmatullah. Ini merupakan sesuatu yang menarik bagi penduduk Di Dun Sungai Limau kerana segala Peruntukan, Segala Projek dan Segala Bapak-bapak menteri turun ke Dun Sungai Limau bagi menjanjikan Pelbagai-bagai Projek.
Ini adalah merupakan amalan biasa apabila berlakunya PRK. Parti BN akan menggunakan segenap agensi Kerajaan dan Duit Kerajaan untuk ditaburkan di Kawasan yang terlibat dengan PRK. Semua menteri Kabinet Kerajaan akan berpusat di sana, bersilih ganti menteri-menteri yang hadir. Lepas PM datang TPM lepas Tu datang Menteri Dalam Negeri, balik MDN datang Pulak Ketua Puteri, Ketua Pemua, Ketua Wanita, Dan segala ketua yang ada di dalam BN. 
Walau apapun yang akan terjadi BN tetap mahu menang dalam Pilihanraya itu nanti. Walaupun terpaksa menggunakan Pelajar, semua agensi Kerajaan, Wang Rakyat dan sebagainya. Apa yang penting 'KERJASAMA'. Itulah antara Slogan yang digunakan, Kerjasama dengan Agensi Kerajaan bagi Menghentam Pas dan Pakatan Rakyat sepangjang Kempen PRK di Sungai Limau.
Semoga Pas dapat menegekalkan Kerusi tersebut dari Dirampas Oleh Umno BN demi untuk Agama dan Bangsa. Kezaliman Umno Bn perlu  disekat bagi kesejahteraan Rakyat Di Dun Sungai Limau Khasnya dan Di Malaysia Amnya. Allahhuakbar.


UNDILAH CALON PAS PRK SUNGAI LIMAU.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan