Grab the widget  IWeb Gator

Selasa, 15 Mei 2012

UMNO Memang Pembela Bangsa Melayu ??


 Memang Umno Pembela Bangsa Melayu Kat Malaysia Nie.. Nak Bukti Ini dia Buktinya :


1. 200 ekar tanah rezab Melayu untuk kilang simen tergadai kepada Yeoh Tiong Lay. (YTL.) - HIDUP MELAYU!!! HIDUP MELAYU!!!
2. Masa UMNO berkuasa di Selangor 9 ribu hektar tanah Rezab Melayu di Selangor telah ditukar status kepada bukan rezab Melayu, yang diganti cuma 3 ribu hektar. - HIDUP MELAYU!!! HIDUP MELAYU!!!
3. Tahun 1990, seramai 80 orang penduduk di Pantai Chenang Langkawi yang duduk di atas tanah rezab Melayu dihalau untuk membina Pelangi Beach Resort. - HIDUP MELAYU!!! HIDUP MELAYU!!!
4. Tahun 1990, sebanyak 930 hektar tanah Rezab Melayu Kampung Mambau Negeri Sembilan telah diambil untuk projek Seremban 2. - HIDUP MELAYU!!! HIDUP MELAYU!!!
5. Seluas 26,000 hektar tanah rezab Melayu di Tanjung Langsat-Tanjung Pia Johor diambil untuk New Town Ship. Projek yang diusahakan oleh Kuok Brother Collabratioan UEM. - HIDUP MELAYU!!! HIDUP MELAYU!!!
5. Seluas 300 ekar tanah Rezab Melayu di Pulau Redang Teregganu kepada Vicent Tan untuk projek perlancungan. - HIDUP MELAYU!!! HIDUP MELAYU!!!
6. Tahun 1993, 1000 ekar tanah Rezab Melayu di Kerpan Kedah untuk projek kolam udang. - HIDUP MELAYU!!! HIDUP MELAYU!!!
7. Seluas 273 ekar tanah Melayu Kampung Chu Badak Sentul Kuala Lumpur diambil untuk projek mega. - HIDUP MELAYU!!! HIDUP MELAYU!!!
8. Tanah rezab Melayu seluas 94 ekar terkorban untuk projek Pencala Link dekat Damansara Kuala Lumpur. - HIDUP MELAYU!!! HIDUP

Ayuh kita sokong UMNO kerana hanya UMNO sajalah yang membela orang-orang Melayu didalam negara ini, orang lain tak akan bela orang Melayu punya. - HIDUP MELAYU!!! HIDUP MELAYU!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan